Vasco show techniek de LED specialist

Vasco show techniek is de specialist als het gaat om installatie van LED (licht) en geluid

Lees meer

In de Cineac aan het Rembrandtplein hebben wij goten en bekabeling geïnstalleerdvoor de licht-, audio- en video installatie. Deze locatie is betreft het geluid voorzien van het beste van JBL, Crown, BSS, Soundcraft, DBX, Urei en AKG.
Het speakermanagement systeem wordt uitgevoerd met de BSS BLU80. Hieraan zijn gekoppeld 3 BLU 10 remote controllers voor totale controle van volume, source select per ruimte.
Het VRX Line array speaker systeem vult de zaal met geluid ondersteund door 2 stuks 2X18" Vertec subs. Deze speakers worden aangestuurd door de topkwaliteit Crown I-Tech versterkers. De diverse ruimtes worden uitgevoerd met JBL Control28 en 29.
De zaal heeft een ruim podium voor live acts welke kunnen worden gemixed via de 16 kanaals Soundcraft GB4-16 mengtafel. Monitoring voor de muzikanten worden gedaan middels in-ear monitoring van AKG welke ook de zender en draadgewonden microfoons voor zijn rekening neemt.
Op het podium komt als DJ monitoring een PA systeem op zichzelf bestaande uit 2 stuks 15" Subs en de ongevenaarde srx712 top kastjes van JBL. Dat is in ieder geval genoeg power als DJ Tiesto in zijn eigen club een plaatje wil draaien op de Urei DJ mixer..

http://www.cineac.nl/

Klanten vanVasco show techniek

Vasco show techniek

Aalsmeerderweg 283-27
1432CN, Aalsmeer, Nederland

tel-nr:
mob-nr:
E-mail:
  +31(0)297 364684
+31(0)655773606
info@vascoshowtechniek.nl