Vasco show techniek de LED specialist

Vasco show techniek is de specialist als het gaat om installatie van LED (licht) en geluid

Lees meer

VERKOOP
Vasco Showtechniek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner als het gaat om advies, levering en installatie van professionele geluid-, en lichtapparatuur. Wij leveren o.a. aan discotheken, theaters, horeca, zaalverhuurbedrijven, scholen, restaurants, themaparken, cafés, bedrijven, enz. Al ons geleverde installaties worden indien gewenst door ons onderhouden. Ook voor storingen kunt u altijd bij ons terecht.

SERVICE EN ONDERHOUD
Service, flexibiliteit, mee denken, vooruitkijken en perfectie zijn kenmerken waardoor Vasco Showtechniek in vrij korte tijd een exclusieve en vooral tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Wij maken geen onderscheid tussen grote en kleine projecten, elke klant krijgt de volledige aandacht en goede service. Dankzij onze ruime ervaring in deze branche word uw apparatuur perfect onderhouden en zijn de meeste technische storingen en problemen snel opgelost. Dankzij onze goede relaties met leveranciers en verhuurbedrijven zijn onderdelen en vervangend apparatuur snel en efficient op de lossen.

INSTALLATIE

Vasco Showtechniek is gespecialiseerd in het installeren van licht en geluidsapparatuur in verschillende soorten bedrijven zoals: clubs, discotheken, café´s, restaurants, winkels, sportcentra, hotels, popcentra, etc. Met een lange staat van dienst, ruime ervaring, praktisch inzicht en oog voor detail en perfectie monteren en installeren wij snel, netjes en onopvallend uw apparatuur en bekabeling. Ook elektrotechnische werkzaamheden die vaak komen kijken bij geluidsinstallatie´s en lichtinstallatie´s zijn voor ons dagelijkse kost en worden professioneel en deskundig afgehandeld. Onze bedrijfswagens zijn speciaal voor deze branche uitgerust met professioneel kwaliteitsgereedschap, meet, regel en testapparatuur. Alle soorten montage materialen zijn standaard aanwezig in deze bussen, evenals veel voorkomende (reserve) onderdelen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door zeer ervaren en bekwame monteurs met een lange staat van dienst. U kunt ook bij ons terecht voor het monteren van trussen, hijsmatriaal, takels, etc.

Klanten vanVasco show techniek

Vasco show techniek

Aalsmeerderweg 283-27
1432CN, Aalsmeer, Nederland

tel-nr:
mob-nr:
E-mail:
  +31(0)297 364684
+31(0)655773606
info@vascoshowtechniek.nl